fbpx
Norsk Industriarbeidermuseum

Velkommen til Tinn museum – ta tunet i bruk!

Har du noen fridager nå i oktober og er på Rjukan? Da foreslår vi kombinasjonen kulturelt påfyll og mosjon ute i den friske høstlufta på Tinn museum.

2020 har vært og er et helt spesielt år. Ordinært vil NIA invitere så mange som mulig av både store og små, til en tradisjonsrik Halloween-markering på Tinn museum nå i oktober. Men en skummel fest i tussmørket er dessverre uforenlig med pålitelig smittevern.

Isteden setter vi opp en kultur- og natursti på tunet, som vi håper dere har lyst til å bruke tid på å løse. Informasjon med kart og svarskjema når du ved å lese av QR-koden med telefonen din. Tilbudet kan brukes når som helst på dagen – også i tussmørket med lykt. Aktiviteten er helt gratis, og med godt samarbeid kan alle barn fra fire år og opp bidra i oppgaveløsningen.

NB! Husk å vaske hendene!

Bygdetunet på Rjukan, Tinn museum, er kommunalt eid. Tinn museum ble en del av NIA i forbindelse med museumskonsolideringen på 2000-tallet. NIA håndterer forvaltning og formidling av tunet, gjennom en samarbeidsavtale som har fungert i over femten år.

Fire innsendte, riktige svar vinner gavekort på Vemork-inngang for to personer. Trekning skjer i uke 44 og vinnere vil bli annonsert på våre digitale plattformer.

God tur!

Du vil og like