Norsk Industriarbeidermuseum

Teknisk konservator – fast stilling

En av våre gjenstandskonservatorer skal over i annen stilling og derfor søker vi en erstatter.

Stiftelsen Norsk industriarbeidermuseum (NIA) er den konsoliderte museumsenheten i Øst-Telemark. Vi bevarer og formidler kunst, kultur og kulturminnevern samt arbeider-, industri-, vannkraft- og krigshistorie. Rjukan og Notodden kom på Unescos verdensarvliste sommeren 2015, og museet har en sentral rolle i forvaltning og formidling av verdensarven.

Har du lyst til å jobbe på NIA, med verdensarv og de tilhørende museumssamlingene? Liker du å jobbe med fortidsbevaring? Da kan Norsk industriarbeidermuseum være et valg for deg. Industriarbeidermuseet har nå ledig stilling som teknisk konservator i avdelingen for Arkiv- og samlingsforvaltning.

Følgende faglige kvalifikasjoner ønskes: Utdannet konservator NKF eller med fordypning i andre fagfelt med fokus på preventiv bevaring. Kandidater med yrkeserfaring fra samlingsforvaltning og fagsystemet Primus foretrekkes.

Egenskapene vi søker hos vår nye kollega er god ordenssans og som har evne til å jobbe selvstendig, strukturert og målbevisst, ha høy arbeidsmoral, gjennomføringsevne, evne til å balanse flere oppgaver samtidig og ha gode samarbeidsevner. Stillingen krever førerkort til bil.

Arbeidsplassen ligger på Vemork i Tinn kommune og museet tilbyr faglig utfordrende og spennende arbeidsoppgaver, fleksibel arbeidstid, lønn etter kvalifikasjon og tariffestet ytelsespensjon. Stillingen kan også inkludere oppgaven Fagleder gjenstandssamlingene og Magasinleder.

Tiltredelse: 1 august 2019

Søknadsfrist: Senest 22. april 2019

Søknaden skal sendes til k.djuve@nia.no

Kontaktperson: Kjetil H Djuve, avdelingsleder; telefon 48 07 86 42