fbpx
Norsk Industriarbeidermuseum

Rjukanbanen utvider tilbudet til alle reisende sommeren 2021 fra og med 12. juli!

Sommersesongen for ferje og tog på Rjukanbanen er godt i gang og etter 3 ukers drift gjør vi noen justeringer som kommer publikum til gode med forbedret korrespondanse mellom tog og ferje på mandager og onsdager gjennom hele sesongen frem til 13 august. De nye rutetidene trer i kraft fra mandag 12 juli.

De nye rutetidene innebærer at alle som kommer fra tur med M/F Storegut på Mæl klokken 13.00 kan gå på toget til Rjukan med avgang 13.15.

For de som ønsker å oppleve både togturer og ferjetur med avgang 13.30 mandager og onsdager er buss fra Rjukan rutebilstasjon 11.30 til Mæl rasteplass et godt alternativ. Da er det god tid til den lille spaserturen bort til  Mæl stasjon som blant annet huser en hyggelig museumsbutikk og kafe.

 

Aktiviteter for barn kan oppleves i en av togvognene på Mæl stasjon og vi anbefaler et besøk om bord i D/F Ammonia før M/F Storegut legger fra kai klokken 13.30.

 

Etter ankomst fra ferje kan alle passasjerer gå til toget etter turen på Tinnsjøen og bli fraktet trygt og effektivt tilbake til Rjukan stasjon (like ved Rutebilstasjonen).

For de som foretrekker andre alternativer er det noen parkeringsplasser på Mæl, men vi oppfordrer alle til å benytte tog eller buss til eller fra Mæl stasjon da det til tider kan være vanskelig å finne parkeringsplasser ved Mæl stasjon.

 

Vi håper at alle besøkende vil sette pris på de nye rutetidene og museet ønsker alle hjertelig velkommen til Rjukanbanens tog og ferjereiser i sommer.

For spørsmål kontakt kundeservice  på telefon 35 09 90 00 eller epostadresse post@nia.no

Billetter kan kjøpes på nia.no eller på Rjukan, Mæl eller Tinnoset stasjon.

Se farte.no eller vy.no for mer informasjon om busstider og rute.

Her kan dere se info og de nye tidene for ferje og tog på Rjukanbanen: https://nia.no/rjukanbanen/

 

Du vil og like