fbpx
Norsk Industriarbeidermuseum

Kaffe med påfyll

Bli med på ett dypdykk i et tema eller en historie fra utstilling eller samling hver onsdag kl 12. Telemarksgalleriet og Verdensarvsenteret inviterer til et nytt formidlingskonsept på museet kalt Kaffe med påfyll.

Våre dyktige formidlere tar publikum med på en 15 min utforskning av et kunstverk eller en gjenstand i utstillingene våre.  Her vil du få et dypdykk i et tema eller en historie som vi vanligvis ikke har tid til å fortelle i de ordinære omvisningene.

Kaffe med påfyll er inkludert i inngangsbilletten, og publikum kan gjerne benytte anledningen til et hyggelig kafébesøk. Voksenopplæringen serverer lunsj i kafeen vår kl. 11.30-12.30 alle hverdager og har også noe søtt å by på til kaffen.

Formidlingskonsept løper hver onsdag kl. 12.00-12:15 og har oppstart onsdag 16.10 i uke 42.

Tema annonseres på Facebook i forkant, og vil annenhver gang kobles mot industrihistorien og kunsthistorien vi formidler. Tema vil bli annonsert på forhånd. Seniorrådgiver Trond Aasland har ansvaret for industrihistoriene og kurator Susanne G. lange og avdelingsleder Helene Brekke har ansvaret for kunsthistoriene.

Velkommen!

 

Du vil og like