fbpx
Norsk Industriarbeidermuseum

Julegavene finner du i museumsbutikken

Er du på utkikk etter julegaver? Telemarksgalleriet har stort utvalg innen grafikk, kunsthåndverk og gaveartikler i museumsbutikken.

Produkter fra Bit Vejle

Papirkunstner Bit Vejle fyller for tiden museet med sine storeslåtte papirklipp i utstillingen «Med saksen som pensel». Vi fører et stort utvalg julepynt og andre gaveartikler utformet av papirkunstneren. Hos oss finner du også julekuler utformet i samarbeid med Porsgrund porselen og Hadeland glassverk.

Gaveartikler med kjente og kjære motiv

Kom i julestemning med Th. Kittelsens «Dompapp på rimet kvist», eller andre kjente og kjære motiver fra norsk kunsthistorie. I museumsbutikken finner flotte produkter fra Eyepoc og håndspikkede fugler, knagger og dørstoppere fra det svenske merket Wildlife garden.
Utvalgte varer fra Eyepoc og Wildlife garden. (Ulike varer og motiver, Pris: 49-299,-) Foto: S. Lange, NIA

Julekaffe og julete fra Solberg og Hansen

Vi har årets julekaffe og julete i flotte gavepakninger!

Årets julekaffe kommer fra La Bolsa i Guatemala pakket sammen med fyldige, fargerike sjokoladekuler i en flott gaveeske. Juleteen er en klassisk krydret sort te med smak av appelsinskall, kanel og ekte vanilje. Teen kommer sammen med en morsom tesil med snømann på. Perfekt som presang til noen du er glad i nå i førjulstiden!

 

Gaveeske med julekaffe og sjokolade, 149,- Julete og te-sil med snømann, 89,- Foto: S. Lange, NIA

 

Postkort og plakater av Th. Kittelsen

Vi har postkort og plakater av hele Th. Kittelsens Svelgfos-serie! Plakatene er i A3-format og passer standard bileldrammer.

Postkort: 35,- stk. Alle fem for 139,-
Plakat: 99,- stk / alle fem for 399,-

 

Velkommen til oss!

Du vil og like