fbpx
Norsk Industriarbeidermuseum

Kunst med Kids!

«Kunst med Kids!» er et nytt formidlingskonsept for barn som ønsker kreative opplevelser. En lørdag i måneden får barna, sammen med museets formidler se, oppleve og skape kunst.

DKS Marken og humla

Når vi skal forstå vår egen tid og finne gode levemåter for framtida, er det viktig å ha kjennskap til fortidas kunnskap, teknikker og tradisjoner. I Den kulturelle skolesekken på Tinn Museum reiser elevene en tur til "gamledager" for å…

Opplev Rjukan-Notodden Industriarv med mobilen!

Nå kan du få opp informasjon på mobilen din når du kommer til Rjukan og Notodden. Appen bruker din plassering til å fortelle om interessante steder i nærheten og du vil få ulik informasjon etterhvert som du beveger deg rundt.

Digitale aktiviteter for barn

Telemarksgalleriet ønsker alle en aktiv og kreativ hverdag! her finner du morsomme oppgaver, aktiviteter og eventyr for hele familien. Følg også med på vår nettside og Facebook- side.

Sagn og soge

Pedagogisk formidlingsopplegg for 1.trinn. Mens det spraker i peisen i den gamle Rambergstugo, forteller vi «Sagnet om Heddal Stavkyrkje»

Oppdrag Brattsbergbanen

Pedagogisk formidlingsopplegg til barnehage og førskole. Bli med på en reell togreise i verdensarven! Vi går 100 år tilbake i tid og byens salpeterfabrikk trenger hjelp.

SOS kunst, DKS

Den kulturelle skolesekken for grunnskolen. Hva er kunst, egentlig? Og hva kan kunsten fortelle oss? SOS KUNST står for å se, oppleve og skape.