fbpx
Norsk Industriarbeidermuseum
Laster Arrangementer
  • Dette eventet har allerede funnet sted.

2. mars 2019 kl. 12:00 - 16:00

Vinterferien på Telemarksgalleriet og Verdensarvsenteret

Bli med på kunstnerisk verksted, rebus og kunstjakt på museet i uke 8 og 9! Museet holder åpnet alle dager unattt mandager.

KUNSTJAKT
Vil du oppleve den norske naturen, men ikke gå tur ute, er Telemarksgalleriet stedet! Her vises utstillingen «Det ligger i vår natur» med malerier av det norske landskapet og fjellheimen malt av Norges fremste malere på 1800-tallet. Barna kan gå på jakt i utstillingen med oppgaver som leder dem til høyfjell og fossefall, til trollskog og fest på Bolkesjø.

KUNSTNERISK VERKSTED
Barneverkstedet er åpent hver dag i museets åpningstid. Her ligger det fremme farger og materiale til å lage små kunstverk. 

MAL MED MÅLFRID
Torsdag 21. februar og torsdag 28. februar i vinterferideukenearrangeres «Mal med Målfrid» fra kl. 1300 – 1500. Museumspedagog Målfrid Ravnåsen Vangen tar barna med på omvisning i utstillingen «Det ligger i vår natur». Etter mye inspirasjon går vi til verkstedet for å lage vårt eget landskapsbilde!

REBUS
Det er også rebus for barna i utstillingen «Gnisten». Der blir en bedre kjent med begivenhetene som førte til at Rjukan-Notodden industriarv ble tatt inn på UNESCO sin verdensarvliste.

 

Vinterferieaktivitetene er gratis for barna i følge med voksene. Barn under 10 år går gratis på museet i følge med en voksen.

Telemarksgalleriet og Verdensarvsenteret er åpent hver dag, unntatt mandager. Velkommen til oss!