fbpx
Norsk Industriarbeidermuseum
Laster Arrangementer
  • Dette eventet har allerede funnet sted.

1. juli - 22. juli

Trykk ditt eget kunstverk!

Bli med på kreativt verksted med formidler på Telemarksgalleriet tordag 1.juli, 15. juli og 22. juli kl. 13.00! Arrangementet er del av "Opplev Notodden".
Opplev Notodden: Lag ditt eget kunstverk!

Å lage trykk er morsomt og veldig enkelt! Denne dagen vil museets formidler være i Barnas verksted og vise hvordan det kan gjøres. Vi har flere motiver du kan velge mellom. Blant annet femkantstjernen, som dere kan se igjen i utstillingen til kunstneren Borgny Svalastog i sal 1.

Aktivitet for barn.

 

Telemarksgalleriet
1.juli og 15. juli og 22. juli kl. 13.00

 

Maks 15 deltakere. Forhåndsalg av billetter av smittevernhensyn.
Billetter bestiller du på nett eller på Telemarksgalleriet.

Inngang til museet er inkludert i billetten

 

Barnas Verksted er åpent hver dag i sommerferien. Her ligger materiale og forslag til kreativ oppgave som dere kan gjøre på egenhånd. Inngang til Barnas verksted er inkludert i inngangsbilletten. Barn under 10 år går gratis i følge med voksen.

 

Opplev Notodden

I sommer kan du oppleve kultur og spennende aktiviteter hver torsdag i juli på Notodden! Både lokalbefolkning og tilreisende kan oppleve spennende kulturpåfyll og noen av perlene byen kan friste med. Publikum kan oppleve spel og sverdkamp, hesteridning, omvisninger, byvandringer, kreativt verksted, BluesCruise og mini-konserter og masse spennende kinotilbud.

Les mer om program og samarbeidspartene her.