fbpx
Norsk Industriarbeidermuseum
Laster Arrangementer
  • Dette eventet har allerede funnet sted.

28. februar 2019 kl. 13:00 - 15:00

Mal med Målfrid i Vinterferien!

Bli med på malerverksted på Telemarksgalleriet torsdag 28. februar. Vi maleri landskapsmaleri på lerret inspirert av utstillingen "Det ligger i vår natur".
Foto: Målfrid R. Vangen, NIA

Torsdag 21. og 28. februar kl. 13.00-15.00 vil museumspedagog Målfrid Ravnåsen Vangen holde maleverksted for deg mellom 6-12 år. Vi lar oss inspirere av de norske landskapsbildene i utstillingen «Det ligger i vår natur». Etterpå maler vi vårt eget landskapsmaleri på lerret i verksted.

Aktiviteten «Mal med Målfrid» er gratis og inkludert i ordinær inngangsbillett til museet. Barn under 10 år går gratis i følge med voksen!

Telemarksgalleriet og Verdensarvsenteret er åpent hver dag unntatt mandag, med aktiviteter for hele familien i vinterferien. Bli med på rebus, kunstjakt og kunstnerisk verksted på museet i uke 8 og 9. Velkommen til oss!

«Det ligger i vår natur» er en jubileumsutstilling for Den Norske Turistforening. Kunstutstillingen viser kunstverk av kjente norske kunstnere som skildret norske fjell og landskap på 1800-tallet. Utstillingen viser verk av Th. Kittelsen, Hans Fr. Gude, J. C. Dahl, Johannes Flintoe, Peder Balke, Christian Skredsvig og mange flere.