fbpx
Norsk Industriarbeidermuseum
Laster Arrangementer
  • Dette eventet har allerede funnet sted.

6. september 2018 kl. 16:00 - 19:00

Guidet tur med Fjellvåken på Møsvatn

Som en del av kulturminnedagene arrangerer NIA i samarbeid med Vinje kommune guidet tur med Fjellvåken i forbindelse med oppstart av prosjektet Fjellbygda Møsstrond – innsamling av historiske fotografiar. Tidligere ordfører i Vinje Olav Nystog tar oss med på en historisk reise over Møsvatn.
Sankthans feires på Møsvatn, 1945. Per Longum / NIA

Dato: 6. september
Tid: 16:00 – 19:00
Sted: Avgang Skinnarbu: 16:00
Det vil bli servering av lapskaus til 50kr.

Arrangementet er gratis
Påmelding via denne lenken: https://goo.gl/forms/pJru65X2XL1SVAaP2

Fjellbygda Møsstrond – innsamling av historiske fotografiar er et fotoprosjekt der målet er å samle inn, digitalisere og bevare fotografier fra Møsstrond for å kunne formidle den unike historien til allmenheten. Du kan lese mer om prosjektet og hvordan du kan bidra på nia.no og facebooksiden «Fjellbygda Møsstrond – Innsamling av historiske fotografiar».

Kulturminnedagene er en del av European Heritage Days, et initiativ fra Europarådet og Europakommisjonen for å feire den mangfoldige europeiske kulturarven. Formålet er å skape forståelse og interesse for kulturminner. Årets kulturminnedager har temaet «Typisk norsk – ikke bare norsk». NIA tilbyr en variert arrangementsserie som markerer årets kulturminnedager.

 

Kine Kristoffersen, k.kristoffersen@nia.no / tlf. 483 93 960
Ingelinn Kårvand, i.karvand@nia.no / tlf. 922 87 307