fbpx
Norsk Industriarbeidermuseum
Laster Arrangementer
  • Dette eventet har allerede funnet sted.

3. desember 2020 kl. 19:00 - 21:00

«God jul» – foredrag om juletradisjoner

Venneforeningen for Telemarksgalleriet inviterer til medlemskveld og foredrag ved Geir Thomas Risåsen torsdag 3. desember kl. 19!
Telemarksgalleriet og Verdensarvsenteret. Foto: M. Vangen, NIA

Årets siste medlemskveld handler om jul og juletradisjoner

Arrangementet er forbeholdt Venneforeningens medlemmer.
Bli medlem her!

Dette arrangementet har kun 30 plasser. Pris: 100,-
Billetter forhåndsbestilles her.

 

«God jul!»

Geir Thomas Risåsen er konservator på Norsk Folkemuseum. Han er ekspert på gamle juletradisjoner og ikke minst på kurvfletting. Flettede julekurver er en nordisk tradisjon som vekker gode minner fra barndommen.  Etter at Risåsen har fortalt oss om bakst og ølbrygging, om julekveldsmiddagen og om juletreet, blir det fletting av julekurver under hans kyndige veiledning. Mange av oss trenger sikkert å friske opp gamle ferdigheter slik at vi kan bringe denne kunnskapen videre til egne og andres barn. Vi sørger for glanspapir, utstyr og redskap til alle.

Det blir servering av gløgg og julekaker!

Dørene åpner kl. 18:30.

 

Telemarksgalleriets venner

Venneforeningen er et hyggelig og sosialt forum, som i dag har over 300 medlemmer. Venneforeningen utgir informasjonsskriv til sine medlemmer, arrangerer omvisninger, foredrag og kulturturer. Med medlemskap kommer man inn på Telemarksgalleriets utstillinger til en redusert pris, samt har gratis inngang og kaffe hver onsdag. Les mer og se fullstendig program på Venneforeningens egne nettsider.

 

Vis hensyn, hold avstand, og hold deg hjemme om du er syk.