fbpx
Norsk Industriarbeidermuseum
Laster Arrangementer
  • Dette eventet har allerede funnet sted.

31. oktober 2018 kl. 17:00 - 19:00

Gratis

Det skjer i Tussmørket

Det blir skummel stemning med eventyr, trolljaging og slimfabrikk på Rjukans eget museumstun onsdag 31. oktober. Verdensarvsenteret ved Norsk Industriarbeidermuseum er opptatt av å drøfte gamle og nye tradisjoner og kulturarven vår med den yngste generasjon.
Halloween feiring på Tinn Museum 2013. Det ble laget fugleskremsel og gått en skummel historierunde på Tinn Museum.

Når hovedporten åpner kl. 17 er Trolljegeren heldigvis på plass for å sikre oss avstand til tusser, skrømt og trollpakk som kommer fram fra mellomrommene i tussmørket. Har du kostyme på, gjerne med maske eller ansiktsmaling ser du ikke fullt så mye ut som et vanlig barn, det vil være nyttig i kveld. For 20 kroner i inngang får du tilgang til å lage deg en slimete middag, heksa er på plass i Årestua med en viktig advarsel, og Trolljegeren tar deg med på et viktig felles oppdrag – og du rekker en runde knask eller knep… 

Norsk Industriarbeidermuseum er opptatt av at de unge skal ønske bruk av Tinn Museum i større grad. Gamle dager er ikke langt tilbake i tid i dette bysamfunnet. Her blir det uhyggelig og spennende hele kvelden. Arrangementet passer best for de større barna!

Halloween på Tinn museum 2017.


Kontaktinfo:
Tinn Museum
35099000
Hilde S. Widvey