fbpx
Norsk Industriarbeidermuseum
Laster Arrangementer
  • Dette eventet har allerede funnet sted.

22. juli kl. 14:00 - 15:30

AVLYST: Byvandring i verdensarvbyen Notodden

Byvandringen på Notodden 22/7 er desverre avlyst.
Refusjon av billetter
Du som har kjøpt billetter på nettet trenger ikke foreta deg noe. Pengene blir tilbakeført til den kontoen som var belastet i utgangspunktet. Det går 2-5 virkedager før du ser pengene tilbake på din konto, men vær oppmerksom på at «innbeløpet» i nettbank/kontoutskrift kan legge seg tett opp mot datoen når kjøpet ble registrert. Noen ganger også foran “utbeløpet” Du bør derfor sjekke kontoutskriften din helt tilbake til kjøpsdato.
Dersom billettene ble betalt med kredittkort kan det godt være at pengene blir tilbakeført til kredittkortselskapet ditt. I så fall vil beløpet bli utlignet på neste faktura.
Betalte du billettene helt eller delvis med gavekort, vil den summen som var belastet gavekort bli tilbakeført til kortet. Dersom du ikke lenger har gavekortet ditt eller du har andre spørsmål om refundering av dine billetter, så send en mail til post@ebillett.no.
– Telemarksgalleriet og Verdensarvsenteret

 

 

Opplev Notodden

I sommer kan du oppleve kultur og spennende aktiviteter hver torsdag i juli på Notodden! Både lokalbefolkning og tilreisende kan oppleve spennende kulturpåfyll og noen av perlene byen kan friste med. Publikum kan oppleve spel og sverdkamp, hesteridning, omvisninger, byvandringer, kreativt verksted, BluesCruise og mini-konserter og masse spennende kinotilbud.

Les mer om programmet og samarbeidspartene her.