fbpx
Norsk Industriarbeidermuseum
Laster Arrangementer
  • Dette eventet har allerede funnet sted.

3. august 2019 kl. 16:30 - 17:30

Artist Talk: Magne Furuholmen

Telemarksgalleriet inviterer til kunstnersamtale mellom Magne Furuholmen og Lillian Reif, og musikkinnslag med Lowell Levinger "Banana" lørdag 3. august kl. 16.30.
Magne Furuholmen i utstillingen IGNIS. Foto: T. Wacko, NIA

Lørdag 3. august kl. 16.30 inviteres publikum til en samtale med kunstneren Magne Furuholmen. Den legendariske Lowell Levinger «Banana» varmer opp publikum og setter den gode Blues-stemningen. Det blir en stemningsfull ettermiddag når Bluesen og kunsten møtes i Telemarksgalleriet som tidligere var en scene i Bluesfestivalen med en rekke legendariske konserter. Arrangementet er i samarbeid med Notodden Blues Festival og vil holdes i Furuholmens utstilling IGNIS i Telemarksgalleriet.

Lowell Levinger er kjent som folkrocker og americana-pioner. Med artistnavnet Banana var han for 50 år siden med på å starte gruppa The Youngbloods, som holdt det gående et stykke inn på 1970-tallet. I en alder av 70 spiller og synger han bedre enn noen gang!

Magne Furuholmen er aktør på en rekke kulturelle arenaer. Han debuterte som billedkunster i 1989, og har hatt utstillinger i bl.a Nasjonalgalleriet, Museet for samtidskunst, Neue Nationalgalerie i Berlin og Royal Academy i London etc.

Lillian Reif er redaktør i magasinet KUNST og for magasinetkunst.no. Hun har studert kunst og litteratur ved Columbia University i New York og har lang fartstid som kulturjournalist, bokbader og redaktør.

Billett: Inkludert i museets inngangsbillett. Festivalpass gir gratis inngang.