fbpx
Norsk Industriarbeidermuseum
Laster Arrangementer
  • Dette eventet har allerede funnet sted.

27. juli kl. 12:00 - 15:00

Gårdsliv på bygdetunet – Barnas aktivitetssommer

Tirsdag 27. juli skjer det mye spennende på bygdetunet som del av Barnas Aktivitetssommer!
Heddal Bygdetun. Foto: H. Anderson. NIA

På Heddal bygdetun kan dere bli bedre kjent med hvordan gårdslivet i Heddal kunne være for ca 200 år siden, gjennom aktiviteter for hele familien!

  • Bli med på omvising på tunet kl. 12.00, 1300 og 14.00. Bonden eller bondekona viser frem husene og forteller om livet på gården. Varighet ca. 20 min.
  • Bli med på Jakten på stabburstyven! Kl. 12.30 og 14.30. Barna får ta del i et rollespill, der de lærer mer om stabburet og hvilken funksjon den hadde på gården. En skinke er stjålet fra buret. Bondekona trenger hjelp med å finne tyven! Varighet ca. 15 min.
  •       Bli med på eventyrstund! KL. 12.00, 13.00 og 14.00. Her får dere høre lokale sagn om tusser og troll. Gjennomføres hver time. Varighet ca. 10 min.
  • Bli med på Revejakt, en rebus som gjør dere bedre kjent med husene på den gamle gården. Mikkel har gjemt seg 6 steder. Rebusen kan løses gjennom hele dagen. Kartet deles ut i kiosken.
  •       Bli med og hils på husdyra! Vi har sauer, høner og kaniner på gården. Hør mer om hva slags dyr som var vanlig ha for 200 år siden? Gjennomføres jevnlig utover dagen.

Gratis is til barna!

 

Heddal bygdetun
tirsdag 27. juli kl. 12-15. 

Påmelding kreves av smittevernhensyn.
Billetter finner du her.

 

Arrangementet er del av Sommeraktiviteter for alle i sammarbeid med Frivillighetssentralen.