fbpx
Norsk Industriarbeidermuseum

Delta på avslutende performance

20 personer får mulighet til å delta i «End of paper drawing #33» med Marit Roland søndag 17. Oktober. Vil du delta?

Hvert arbeid i Marit Rolands serie «Paper Drawings» er forgjengelige. Etter endt utstilling resirkuleres papiret og verket får et nytt liv etter sin tid som kunst. Under utstillingens siste dag i Telemarksgalleriet inviterer kunstneren 20 personer til å delta i en perfomance i «Paper Drawing #33». Deltagerne har tillatelse til å gjøre med papiret slik de ønsker, men aktiviteten skal foregå i stillhet. Kunstneren vil være til stede.

 

PÅMELDING

Har du lyst til å delta på performancen? Meld din interesse på epost til  contact.marit.roland@gmail.com  senest fredag 8. oktober. Merk påmeldingen med: «Påmelding Telemarksgalleriet» og oppgi alderen din (nedre aldersgrense er 14 år).

Påmeldingen er individuell.

Du får beskjed innen 11. oktober om du har fått plass.


PUBLIKUM

Vi ønsker øvrig publikum velkommen til å se performansen. Inngang er inkludert i ordinær museumsbillett.

INFORMASJON TIL DELTAGERE

Deltagerne inviteres til å tre inn i verket og får tillatelse til å gjøre det de måtte ønske med papiret. Kriteriene for å delta er følgende:

  1. Det er ikke mulig å ta med seg gjenstander inn i verket (dette betyr mobiltelefon, kamera, kunstmateriell eller annet). Du kan gjerne ta med venner/familie som tar bilder, men mens vi er i verket skal vi selv ikke bruke telefoner eller annet utstyr.
  2. Det er ikke mulighet for å snakke med hverandre eller publikum under performansen.
  3. Performansen vil bli fotografert og filmet. Deltagere under 18 år må ha skriftlige fotosamtykke fra foresatte.

 

Det vil være til sammen 20 personer som får denne muligheten. Marit Roland vil være til stede og snakke med deltagerne før dere går inn i «Paper Drawing #33».

Performansen starter kl. 15.30, og dere kan være der så lenge eller kort dere ønsker, innenfor 1 time. Oppmøte senest 15:15.

 

Du vil og like